Головна Новини Суспільство події Завтра на Донбасі повністю припиняться обстріл
commentss НОВИНИ Всі новини

Завтра на Донбасі повністю припиняться обстріл

Бойовики Донбасу повідомили про надходження наказу припинити вогонь з 27 липня на безстроковий період

26 липня 2020, 15:14 comments1494
Поділіться публікацією:

Завтра на Донбасі повністю припиняться обстріл

Завтра, 27 липня, на Донбасі починається безстроковий режим тиші, який був узгоджений на останній онлайн-зустрічі Тристоронньої контактної групи . Про це повідомляє агентство "РБК-Україна", посилаючись на сепаратистські ЗМІ, а також російські джерела.

Як заявив начальник так званої "Народної міліції ДНР" Денис Синенко, "командування відомства отримало відповідний наказ".

"У зв'язку з досягнутими домовленостями 22 липня на переговорах контактної групи в Мінську, ми переходимо до повного і безстроковим припинення вогню. Всім військовослужбовцям Народної міліції з 00.01 години 27 липня 2020 року заборонено використання будь-якого озброєння, включаючи стрілецьку зброю", — зазначив він в бесіді з журналістами.

Відзначимо, в суботу, 25 липня, портал "Коментарі" повідомляв, що підрозділи ООС почали наймасштабнішу операцію з розведення військ з початку ведення збройного конфлікту на Донбасі.

"Починаючи з 00:01 27 липня, на кожній з наших позицій додатковий контроль за припиненням вогню здійснюватимуть спеціально відряджені українські військовослужбовці. Велика частина з них мають великий бойовий досвід і безпосередньо займалися профільними питаннями під час участі в миротворчих місіях під егідою ООН" — повідомляє прес-центр ООС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини