Головна Новини Суспільство події З’явилася жертва серед військових, які брали участь в ліквідації лісової пожежі на Луганщині
commentss НОВИНИ Всі новини

З’явилася жертва серед військових, які брали участь в ліквідації лісової пожежі на Луганщині

Старшина загинув під час евакуації майна з місця дислокації підрозділу, коли пожежа наближалася до позицій Збройних сил України

3 вересня 2020, 17:28
Поділіться публікацією:

Під час ліквідації пожежі в Луганській області загинув військовий. Його ім’я оприлюднила прес-служба штабу ООС.

З’явилася жертва серед військових, які брали участь в ліквідації лісової пожежі на Луганщині

Фото: ДСНС України

"Із сумом повідомляємо, що під час ліквідації пожежі на Луганщині, загинув старшина Артем Бондаренко, якого вважали безвісти зниклим", — йдеться в повідомленні.

За словами побратимів, Бондаренко евакуював майно з місця дислокації підрозділу, коли пожежа наближалася до позицій ЗСУ.

Як відомо, 2 вересня Харківську та Луганську області охопили лісові пожежі, в результаті яких три особи постраждали. Лише в Луганській області полум’я охопило понад 1000 гектарів територій. У штабі ООС припускають, що пожежі спровоковані підпалом з боку бойовиків.

Загасити пожежу заважають підриви вибухонебезпечних предметів уздовж лінії розмежування.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що вчора Президент України зібрав термінову нараду через лісові пожежі на Харківщині та Луганщині. За дорученням Прем’єр-міністра Деніса Шмигаля  урядова команда сьогодні терміново вилетіла в Луганську та Харківську область для контролю за розвитком ситуації, пов’язаної з лісовими пожежами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини