Залишаючи Карабах, вірмени спалюють свої будинки (відео, фото)

Свої будинки підпалюють жителі Кельбаджарський району, який буде належати Азербайджану за умовами мирної угоди

Жителі селищ в Нагірному-Карабасі спалюють свої будинки перед виселенням, щоб "не віддавати їх Азербайджану", попри мирну угоду.

Свої будинки підпалюють жителі Кельбаджарський району, який буде належати Азербайджану. За непідтвердженими даними, власники нерухомості в Лічінскому районі також влаштовують пожежі у своїх оселях.

Нагадаємо, документ про припинення вогню, підписаний 10 листопада, передбачає передачу Вірменією Азербайджану значних територій Нагірного Карабаху. Сторони обмінюються тілами загиблих і заручниками, а російські війська залишаються на спірній території на п'ять років (з можливим продовженням терміну). Вірменія повертає Азербайджану Агдамський, Кельбаджарський і Личинський райони.

Раніше "Коментарі" дізналися в експертів, які вигоди отримають всі сторони після завершення конфлікту в Нагірному Карабасі і які висновки має для себе зробити Україна. Після оголошення про перемир'я в Нагірному Карабасі в столиці Вірменії почалися акції протестів і масові заворушення в різних містах країни.