Головна Новини Суспільство події Закон один для всіх: українка отримала великий штраф за відмову надіти маску в транспорті
commentss НОВИНИ Всі новини

Закон один для всіх: українка отримала великий штраф за відмову надіти маску в транспорті

Сумчанці виписали штраф в розмірі 17 тисяч гривень

3 листопада 2020, 22:29
Поділіться публікацією:

Сумський апеляційний суд залишив в силі покарання сумчанки за відмову надягати захисну маску під час проїзду в тролейбусі. Про це повідомляє місцеве видання Sumy.Life.

Закон один для всіх: українка отримала великий штраф за відмову надіти маску в транспорті

Дівчина за порушення карантинних норм отримала штраф в розмірі 17 тисяч гривень. Згідно з протоколом поліції, дівчина зайшла в тролейбус без маски. Кондуктор і інші пасажири зробили їй зауваження, на що вона ніяк не відреагувала. На місце події була викликана поліція, але дівчина і тоді відмовлялася скористатися засобами захисту. За це їй і був виписаний такий штраф.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Україні можуть підняти штрафи за відсутність масок в громадських місцях.

"У нас на обидві ноги кульгає система контролю за дотриманням правил життя під час карантину. Тому я вважаю, що потрібно підвищувати штрафи за подібні порушення. В першу чергу це стосується тих, хто так не любить одягати захисні маски. Зараз ми прописали штрафи в Україні за подібні порушення — від 175 гривень до 225. У новому законопроекті чітко прописано, за що потрібно карати і де. Я звертаюся до народних депутатів: давайте приймемо цей законопроект. Ви ж самі бачите, скільки людей зараз хворіють ", — заявив Степанов.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини