Головна Новини Суспільство події Захист Єфремова відтягує дату попереднього засідання
commentss НОВИНИ Всі новини

Захист Єфремова відтягує дату попереднього засідання

Поки що остаточного рішення немає

28 липня 2020, 21:19
Поділіться публікацією:

Захист актора Михайла Єфремова попросила перенести дату попереднього слухання у справі про смертельне ДТП. Про це повідомляє "Газета. Ру" з посиланням на адвоката артиста Ельмана Пашаєва.

Захист Єфремова відтягує дату попереднього засідання

За словами захисника, суд призначено на 29 липня. Проте в цей час обидва адвоката Єфремова виїжджають з Москви у відрядження.

З цієї причини захист направила клопотання в Пресненський суд Москви з проханням перенести засідання на строк після 5 серпня.

Як раніше повідомляли "Коментарі", мражданская дружина Сергія Захарова, який помер після госпіталізації з місця ДТП, коли в нього врізався позашляховик актора Михайла Єфремова, звернулася в суд з вимогою визнати її однією з потерпілих нарівні з родичами загиблого.

Так, за словами адвоката Михайла Єфремова Ельмана Пашаєва, жінка, яка не має юридичної та кровного споріднення з Захаровим переконана, що має право претендувати на свою участь в судовому процесі як потерпіла на підставі їх фактичного шлюбу. При цьому він зазначив, що законодавство Росії явно не на її стороні в цьому питанні.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини