Головна Новини Суспільство події Жах вихідного дня: поліція в одній з квартир виявила тіла чотирьох убитих
commentss НОВИНИ Всі новини

Жах вихідного дня: поліція в одній з квартир виявила тіла чотирьох убитих

Слідство поки не може дати відповідь, що сталося насправді

7 листопада 2020, 13:57 comments1911
Поділіться публікацією:

Чотирьох людей вбили з вогнепальної зброї в одній з квартир в Єкатеринбурзі. Слідчі порушили кримінальну справу, повідомляє в суботу прес-служба регіонального слідчого управління СК.

Жах вихідного дня: поліція в одній з квартир виявила тіла чотирьох убитих

"Вночі 7 листопада 2020 року в правоохоронні органи Орджонікідзевського району Єкатеринбурга надійшло повідомлення про виявлення в квартирі на 5-му поверсі будинку по вулиці Соціалістичній тел чотирьох осіб з ознаками вогнепальних поранень. За даним фактом територіальним слідчим відділом СК Росії по Свердловській області порушено кримінальну справу за п. "а" ч. 2 ст. 105 КК РФ ( "Вбивство двох і більше осіб") ", — сказано в повідомленні.

За даними прес-служби, були знайдені тіла трьох чоловіків і однієї жінки. У всіх убитих зафіксували вогнепальні поранення, які завдали, попередньо, мисливським карабіном "Сайга". Його виявили і вилучили з місця події. Крім того, з квартири, де сталося вбивство, госпіталізували 17-річну дівчину також з вогнепальним пораненням.

"По даній версії, господар квартири, скориставшись наявними у нього карабіном, зробив постріли в перебували у нього в гостях громадян, після чого звів рахунки з життям. Точні обставини НП і мотиви скоєного злочину встановлюються в ході слідчих заходів", — уточнюється в повідомленні.

Раніше "Коментарі" розповідали про горе в сім'ї п'ятого президента України Петра Порошенка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини