Загинуло подружжя: біля Тернополя п'яний водій спричинив моторошну ДТП (ФОТО)

Дитина після ДТП в Тернопільській області опинилася на панелі біля лобового скла авто

Неподалік обласного центру Тернопільщини 8 листопада пізно ввечері п’яний водій на іномарці скоїв зіткнення з іншим авто, в якому мандрували чоловік з дружиною та дитиною. В страшній автотрощі подружжя загинуло миттєво, живим залишився лише малюк. Про це інформує пресслужба Нацполіції Тернопільської області.

За оприлюдненою інформацією, від великої сили удару малюка закинуло на панель до лобового скла. Поліціянти відвезли травмованого хлопчика до лікарні.

В 43-річного кермувальника, що скоїв смертельну автотрощу, прилад показав чималу кількість спиртного в крові -1,3 проміле при нормі -0,2. У випивохи ще взяли зразок крові.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 286-1 ККУ. Це - порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб. Санкція статті передбачає чимале тюремне ув’язнення за вироком суду – 12 років позбавлення волі й вилучення водійських прав до 10 років.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Тернополі жінка жила у одній квартирі з мертвими матір'ю та сестрою. До поліціянтів звернулись мешканці багатоповерхівки, що знаходиться на вулиці Братів Бойчуків. Вони повідомили, що в одному з помешкань жили три літні тернополянки, але тривалий час їх ніхто не бачить. Крім того, звідти доноситься специфічний запах. Співробітники місцевої поліції заїхали за вказаною адресою. Там вони виявили мертвими 79- річну жінку та її меншу 50-річну доньку. Смерть двох городянок настала ще днів двадцять тому. В помешканні єдиною живою мешканкою була старша донька покійної. Від чого померли її рідні і чому вона нікого не кликала на допомогу, аби їх поховати, вона не каже. Її госпіталізували до лікарні.