З'явились нові подробиці авіакатастрофи малазійського літака MH370

На борту літака перебувало 239 пасажирів.

Минуло понад вісім років від моменту зникнення літака компанії Malaysia Airlines, який здійснював рейс з Куала-Лумпура в Пекін. Один з дослідників зникнення літака знайшов нові подробиці польоту рейсу, а також описав останні моменти перед аварією. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на звіт незалежної групи.

8 березня 2014 року літак MH370, який пролітав над Південнокитайським морем зник з поля зору радарів. Активні пошукові операції, які тривали кілька місяців не знайшли місце аварії або залишки від літака. Через три роки було припинено будь-які пошукові роботи, а знайти вдалось лише одну частину з літака за тисячі кілометрів від ймовірного місця аварії, біля острова Реюньйон.

Інженер Річард Годфрі, який є членом "Незалежної групи MH370" у вересні опублікував звіт з новими подробицями польоту літака в останні години.

Згідно з останнім аналізом, з'ясувалось, що літак має бути розташований на 436 км на північ від попереднього ймовірного місця.

Окрім того, автори звіту повідомляють, що літак рухався не прямою траєкторією, а постійно робив повороти в польоті, що свідчить про дезорієнтацію пілота через гіпоксію, яка могла виникнути в наслідок розгерметизації. В кінці польоту літак різко пішов у піке, але скільки це тривало досі невідомо.

Аналітики стверджують, що пілоту вдалось вийти з піке, але контролювати політ було складно, тому в якийсь момент відбулось зіткнення з морською поверхнею.

На борту літака перебувало 239 пасажирів, де упав літак досі невідомо.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про американця, який на літаку хотів врізатись в місцевий супермаркет.

Також "Коментарі" писали про літак МН-17. Родичі загиблих хочуть, щоб Путін взяв на себе відповідальність.