"Йди сюди, я тебе поламаю": сесія міськради в Черкасах ледь не переросла в бійку (ВІДЕО)

Під час засідання мер Черкас Анатолій Бондаренко посварився із самопроголошеним опозиціонером

6 квітня Черкаси опинилися в центрі уваги багатьох центральних ЗМІ. Все тому, що на черговій сесії міської ради відбулася словесна суперечка мера Анатолія Бондаренка з представником місцевого представництва "Нацкорпусу".

Інцидент ледь не переріс у повноцінну бійку, але вчасно втрутилися представники поліції. Відеозапис сесії міськради опублікував YouTube-користувач Олександр Безпрозванний.

Конфлікт виник через претензії, які висунув меру лідер місцевого "Нацкорпусу" Дмитро Кухарчук. Громадський діяч назвав очільника міста корупціонером і вказав йому на безліч невиконаних передвиборчих обіцянок.

Також Кухарчук заявив, що у міськраді нині відсутня повноцінна опозиція, тому їхня політсила займеться її створенням. Таким чином активіст анонсував створення руху "Черкаси без "Б" (очевидно, маючи на увазі саме "без Бондаренка", — ред.).

Після закінчення виступу Кухарчука Анатолій Бондаренко заявив, що такі висловлювання не підкріплені нічим, а тому є "ляпанням язиком". Також він назвав активіста "сучасним голохвастовим", який не демонструє жодних реальних дій, а лише говорить.

На подібну заяву Кухарчук розлютився і, звертаючись до мера на "ти", повернув йому його слова про "ляпання язиком". Під час перепалки на високих тонах градоначальник Черкас наголосив, що краще опонентові замовкнути, адже він може вийти і "тикнути по-чоловічому".

За кілька секунд біля трибуни вже зібрався натовп із депутатів і правоохоронців, які утримали Бондаренка і Кухарчука від повноцінної бійки.

Єдине, що меру Черкас вдалося зробити, — це метнути в Дмитра Кухарчука свою картонну копію. Ймовірно, активісту це не сподобалося і він спробував "повернути подарунок". Трохи пізніше мер запропонував Кухарчуку вийти до нього на трибуну, де "його поламають". Також під час сутички було чути нецензурні слова і адресоване активісту "салага".

Врешті інцидент "зам'яли", а депутати повернулися до проведення сесії. Пізніше скандальне відео потрапило в мережу, чим і надало ситуації розголосу.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що в Запоріжжі жорстоко побили місцевого депутата. Більше подробиць шукайте в нашому матеріалі.