Головна Новини Суспільство події Водій-"бог" під наркотиками влаштував ряд ДТП в Одесі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Водій-"бог" під наркотиками влаштував ряд ДТП в Одесі (ВІДЕО)

Очевидці поділилися відео, де водій розповів про вжиті речовини

25 жовтня 2020, 17:54 comments1342
Поділіться публікацією:








В Одесі водій, перебуваючи в стані наркотичного сп'яніння, за один ранок влаштував відразу кілька аварій. Про це повідомляє Патрульна поліція.

Водій-"бог" під наркотиками влаштував ряд ДТП в Одесі (ВІДЕО)

Фото: Патрульна поліція Одеської області

Так, вранці, біля 7:00 на перехресті вулиці Канатної та Італійського бульвару екіпаж патрульної поліції регулював дорожній рух, оскільки проводилися ремонтні роботи. В цей час водій автомобіля Subaru Forester наїхав на вказаний службовий автомобіль Toyota Prius, після чого поїхав вулицею Канатною. Інспектори негайно передали орієнтування на затримання порушника і почали переслідування.

Вдалося затримати Subaru на вулиці Фонтанська дорога. За даними поліції, до затримання водій скоїв ще чотири ДТП. В одній з аварій є потерпілий.

Як з'ясувалося, 39-річний водій перебував за кермом з явними ознаками наркотичного сп'яніння. Будь-які документи на машину у нього були відсутні.

У соцмережах опублікували відео з місця аварії. Одесити кажуть, що порушник мчав на швидкості близько 150 км \ год. При затриманні чоловік заявив, що він "бог" і "його не вбити", може звільнитися від наручників. А ще зізнався, що вживав амфетамін. Правда, затриманий не вважає цю речовину наркотиком.

Додамо, що в аварію цього ранку потрапив ще один екіпаж поліції, який рухався з включеними спецсигналами на допомогу колегам. Авто зіткнулося з Nissan на вулиці Водопровідній. Двоє поліцейських і пасажири іномарки перебувають в лікарні.

Раніше повідомлялося, що масштабне ДТП сталося в Києві. Бетономішалка зім'яла п'ять авто, постраждали пішоходи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини