Вкусила за голову: під Полтавою на чоловіка напала пантера

Потерпілий отримав поранення середнього ступеня тяжкості

Під Полтавою на чоловіка напала пантера. Про це повідомляє видання kolo.news.

Як стало відомо, інцидент стався в селі Ковалівка недалеко від обласного центру. На ветеринара екопарка накинулася пантера. Вона вкусила його за голову.

Представники правоохоронних органів прокоментували інцидент. Повідомляється, що на 33-річного чоловіка з міста Полтава напав хижий звір. Потерпілий отримав поранення середнього ступеня тяжкості та був госпіталізований прибулими на місце події медиками.

У медичному закладі йому зробили операцію. На цей момент потерпілий вже прийшов до тями. Співробітники правоохоронних органів встановлюють всі обставини інциденту.

У екопарках не коментують дану ситуацію.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Індії розлючений слон накинувся на людину. Інцидент стався тоді, коли велике стадо слонів переходило дорогу в індійському районі Голагат. Люди розступилися для того, щоб тварини могли пройти, однак один з них побіг в сторону натовпу. Один з тікаючих спіткнувся і впав, тоді тварина затоптала його. На місце події прибули медики. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що в Бразилії на чоловіка напала акула. Повідомляється, що потерпілий відпочивав на березі океану зі своїми друзями. У воду він зайшов для того, щоб справити нужду. У момент, коли чоловік зайшов в океан по коліно на нього накинулася хижа риба. Акула відкусила потерпілому руку по лікоть. Детальніше про це читайте в нашій статті.