Головна Новини Суспільство події Викинула дітей з палаючої квартири у Новосибірську: Мережу сколихнуло фото падаючого немовляти
commentss НОВИНИ Всі новини

Викинула дітей з палаючої квартири у Новосибірську: Мережу сколихнуло фото падаючого немовляти

Фото і відео того, як мати скидає з третього поверху малюків, яких внизу ловлять за допомогою покривала, стали вірусними

4 вересня 2020, 10:43
Поділіться публікацією:

У Новосибірську (РФ) перехожі врятували двох дітей, які разом з матір'ю опинилися в епіцентрі пожежі. Фото і відео того, як мати скидає з третього поверху малюків, яких внизу ловлять за допомогою покривала чоловіки, стали вірусними.

Викинула дітей з  палаючої квартири у Новосибірську: Мережу сколихнуло фото  падаючого немовляти

Викинула дітей з  палаючої квартири у Новосибірську: Мережу сколихнуло фото  падаючого немовляти - фото 2

Місцеві ЗМІ повідомляють, що у квартирі, де знаходилася мати з двома дітьми, вибухнула мікрохвильовка. Відразу ж почалася пожежа, і шлях до виходу виявився відрізаний вогнем. Надихавшись димом, жінка вирішила довіритися натовпу, і скинула вниз своїх дітей. На щастя, обидва приземлилися вдало. Однак, повідомляють в Росії, все сімейство забрала швидка, тому, що всі троє отруїлися чадним газом.

Нагадаємо, в Мережу виклали відео надзвичайної події в РФ, коли в результаті ураганного вітру на будівництві впали відразу три баштові крани. Трагедія сталася позавчора в Тюмені: у двох кабінах кранів, що падали, були будівельники.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини