Головна Новини Суспільство події Відомому рок-музиканту заборонили в'їзд в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомому рок-музиканту заборонили в'їзд в Україну

Музикантові заборонили в'їзд на три роки

6 грудня 2020, 13:30
Поділіться публікацією:

У столичному аеропорту "Бориспіль" прикордонники зупинили відомого російського рок-музиканта Петра Мамонова і його дружину. Їм не дозволили перетнути кордон через відвідування території анексованого Криму.

Відомому рок-музиканту заборонили в'їзд в Україну

Петро Мамонов / Фото: РИА Новости/Михаил Воскресенский

Відмітимо, що 69-річний музикант, відомий по групі "Звуки Му" прямував до України разом з дружиною з Туреччини з приватною метою. Але прикордонники встановили, що Петро Мамонов незаконно відвідував територію анексованого Криму і давав там свої концерти. У зв'язку з цією інформацією, йому і його дружині був заборонений в'їзд на територію нашої країни на три роки.

Рок-музикант і його дружина зворотним авіарейсом вилетіли з країни.

Нагадаємо, в листопаді 2020 року українські прикордонники не впустили до України 48-річного російського актора, зірку серіалів "Анна Кареніна" і "Тест на вагітність" Кирила Гребенщикова. Було встановлено, що актор відвідував анексований Крим і прямував в Україну з метою участі в телепроекті. Але йому заборонили в'їзд на три роки й відправили літаком до Білорусі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в серпні 2020 року відома російська співачка Глюкоза (справжнє ім'я Наталія Чистякова-Іонова) збиралася відвідати територію України з приватним візитом, але була зупинена прикордонниками під час оформлення документів. З'ясувалося, що співачка неодноразово відвідувала окупований Крим, порушивши тим самим законодавство нашої країни. Глюкоза плуталася у своїх свідченнях, запевняючи, що останній раз була на півострові у 2013 році. Їй заборонили в'їзд на три роки й відправили зворотним авіарейсом до Мінська.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Василь

6 грудня 2020, 14:18

Медведчук недавно посещал Крым. Давайте и ему запретим въезд в Украину и отправим его в Россию.


Новини