Головна Новини Суспільство події Відомого музиканта, який зник в Києві, знайшли вбитим
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомого музиканта, який зник в Києві, знайшли вбитим

За даними слідства, музикант був убитий з метою заволодіння майном

7 грудня 2020, 12:10 comments1074
Поділіться публікацією:

Відомого українського музиканта Олександра Дерев'янка, який зник у Києві 22 листопада, знайшли мертвим в ніч на 5 грудня. За даними слідства, 65-річний музикант був убитий.

Відомого музиканта, який зник в Києві, знайшли вбитим

ФОТО: З відкритих джерел

Правоохоронними органами було затримано двох громадян, які підозрюються в розправі над Олександром Дерев'янком. Згідно зі слідством, музикант був позбавлений життя двома чоловіками з метою заволодіння майном, а саме двома квартирами та коштами Дерев'янка. Правоохоронці також повідомляють, що зловмисниками заздалегідь був розроблений план вбивства музиканта.

Слідством було встановлено, що злочинці скоїли напад на 65-річного Олександра Дерев'янка в одній з його квартир, де він викладав уроки музики. Там вони побили музиканта, а потім задушили. Бездиханне тіло чоловіка вивезли до гаражів, де в наслідку планували приховати вбивство, заливши тіло бетоном.

За фактом жорстокого злочину відкрито кримінальне провадження за статтею умисне вбивство. У разі доведення провини, підозрюваним загрожує до 15 років ув'язнення або довічне позбавлення волі. Також відомо, що в цей момент поліція намагається встановити можливих спільників вбивства.

Олександр Дерев'янко зник 22 листопада, а 2 грудня про це повідомив його колега в соціальних мережах. Артур Крук заявив, що близькі мають підстави вважати, що життя музиканта знаходиться в небезпеці.

Раніше "Коментарі" писали те, що в російських засобах масової інформації з'явилася інформація про те, що блогеру Стасу Решетнікову, який показав в прямому ефірі смерть подруги, загрожує до 15 років в'язниці.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Соболезную(

7 грудня 2020, 14:03

Дак а чё всмысле, кепка ФБР не помогает от такого разве?


Новини