Відомий український музикант потрапив у серйозну ДТП

Лідер відомого українського гурту Ot Vinta Юрій Журавель потрапив у жахливу аварію

Український музикант, соліст популярного гурту Ot Vinta, Юрій Журавель, потрапив у серйозну ДТП на шляху на Міжнародний фестиваль "Книжковий арсенал".

Інцидент стався на одній із жвавих трас, що ведуть до Києва. Журавель – не постраждав, проте автомобіль отримав значні ушкодження. У своєму повідомленні у Facebook артист стверджував, що, незважаючи на подію, він та його дружина Наталія, яка також перебувала в машині, залишилися неушкодженими.

"Ми живі-здорові! Все добре. Це була крайня подорож на "Арсенал", і вона вилізла боком," - написав Журавель, закликаючи шанувальників та журналістів поважати їхній простір у цей важкий час.


Причина аварії

За словами Наталії Семчик, ДТП сталася з несподіваної причини - на дорогу несподівано вискочила тварина. На щастя, ніхто з людей в автомобілі травм не отримав, а тварина, яка спричинила аварію, також залишилася неушкодженою.

Внесок Журавля у музичну культуру

Журавель не лише бере активну участь у житті музичної сцени України, а й за її межами. Він відомий своїми виступами на великих рок-фестивалях в Україні, Польщі та Литві, а також керівництвом дитячого гурту "Зла мала", який популяризує музичну освіту серед молоді.

Раніше “Коментарі” писали, що Ганна Краєвська трагічно загинула у страшній ДТП в Італії дорогою до Мілана. Автомобіль Ferrari GT C4 мчав зі швидкістю близько 200 кілометрів на годину. Водій не впорався з керуванням на мокрому покритті та врізався в огорожу зліва. Автомобіль спалахнув та розірвався на частини. Виникла пожежа, тіла сильно обгоріли, проводилася експертиза ДНК.