Відомий бодибілдер помер від серцевого нападу: деталі

Спортсмен їв 7 разів на день, зокрема з'їдав 108 шматочків суші та 2,5 кілограми стейку

Ілля Єфімчик, відомий як один з найбільших бодибілдерів у світі, помер у віці 36 років від серцевого нападу. Він став відомим завдяки своїм величезним біцепсам і надзвичайно великій кількості їжі, яку він їв кожен день, включно зі 108 шматочками суші та 2,5 кілограмами стейка.

Єфімчик народився в Білорусі і в молоді роки був дуже худим — важив лише 70 кг і не міг навіть відтиснутися від підлоги. Проте, надихнувшись фігурами Арнольда Шварценеггера та Сильвестра Сталлоне, він почав інтенсивно тренуватися, що допомогло йому вирости до величезних розмірів і стати знаменитим. Він мав біцепси 63 см в обхваті та міг підняти штангу вагою до 272 кг.


Його життя раптово закінчилося 6 вересня, коли він пережив серцевий напад у своєму домі. Його дружина Анна намагалася реанімувати його до прибуття швидкої допомоги, але, на жаль, врятувати його життя не вдалося. Ілля планував збільшити свою вагу до 172 кг перед своєю смертю.

"Моя трансформація стала результатом років наполегливих тренувань і дисципліни в поєднанні з розумінням фізіології фізичних вправ і харчування. Моя місія полягає в тому, щоб прищепити людям трудову етику, щоб вони могли долати та долати свої страхи, діючи впевнено, щоб покращити себе та оточення", — говорив він.


Читайте також на порталі “Коментарі” - Стало відомо, що в Бразилії від коронавірусу помер популярний бодібілдер Віктор Луна, якому було 37 років. Його не стало через серцевий напад, який було викликано ускладненнями, пов'язаними з коронавірусом.