Відоме ім'я 14-річної українки, яку знайшли на пляжі в Англії

Українська біженка, померла після того, як її знайшли на пляжі

4 березня поліція Девона і Корнуолла отримала повідомлення про зникнення 14-річної української біженки в районі Доліш. Після пошуків дівчину знайшли без свідомості на пляжі та відправили до лікарні, де вона згодом померла. Тепер стало відомо її ім'я - Альбіна Євко. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Sky News.

Російські військові знищують міста та вчиняють воєнні злочини над цивільним населенням на тимчасово окупованих територіях. За для безпеки мільйони українців змушені були покинути свої домівки та вирушити в інші країни, зокрема Польщу, Німеччину, Великобританію та інші. Одними з таких українців стала Альбіна Євко та її матір.

Проте виявилось, що підліток зник 4 березня, а пошуки поліції та берегової охорони виявили дівчину без свідомості на пляжі Девону. Медики намагались врятувати дівчину, але вона загинула не приходячи до тями в місцевій лікарні.

"Я і моя сім’я спустошені тим, що втратили нашу прекрасну Альбіну", - сказала матір.

У школі також шоковані смертю української біженки.

"Ми щойно отримали новини в школі. Вона ходила до моєї школи. Вона була чудовою дівчиною. Вона була такою доброю та турботливою людиною, і мені так сумно бачити, що вона залишила нас", - говорять однокласники Альбіни.


Раніше портал "Коментарі" про велику пожежу на складі палива в Індонезії. Зафіксовано велику кількість загиблих.

Також "Коментарі" писали про Болгарію, яка завдає удару по російській пропаганді. У столиці країни вирішили знести великий пам’ятник Радянській армії.