Головна Новини Суспільство події Відгомін теракту в Луцьку: експерт оцінив небезпеку для всієї України
commentss НОВИНИ Всі новини

Відгомін теракту в Луцьку: експерт оцінив небезпеку для всієї України

Поліцейські, насамперед, повинні знайти всіх послідовників луцького терориста, - експерт

24 липня 2020, 09:12 comments1211
Поділіться публікацією:

Луцький терорист, який у вівторок захопив автобус із заручниками, може мати послідовників по всій країні. Так вважає голова Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко. Про це він розповів в ефірі телеканалу "Україна 24".

Відгомін теракту в Луцьку: експерт оцінив небезпеку для всієї України

Фото: Николай Мартынюк/EPA/ТАСС

З'ясувати, чи діяв Максим Кривош поодинці, або ж у нього були спільники — це першочергове завдання правоохоронців, упевнений експерт. Адже, якщо йдеться про злочинну мережу, то щось подібне згодом може статися в будь-якому куточку України.

"Це найстрашніше, якщо така мережа дійсно існує. Це вкрай загрозлива ситуація", — упевнений Мусієнко.

Експерт припускає, що на злочин підозрюваний в тероризмі міг піти, в тому числі, щоб просувати свої екстремістські ідеї в маси.

"Мені він здається осудним. Він розуміє, що він зробив і навіщо. Можливо, тут є сенс говорити про якусь гіперболізацію особистості — маніакальний синдром, коли хочеться стати відомим. А те, що сталося, він сприймає як хвилину слави. І тепер може просувати свої ідеї", — розповів експерт.

Нагадаємо, що напередодні Максима Кривоша суд відправив під варту на два місяці без права на заставу. У вівторок чоловік узяв в заручники 13 осіб. Він тримав їх в автобусі 12 годин без їжі та води. Відпустити людей він погодився після того, як президент Володимир Зеленський виконав одну з його вимог - закликав дивитися фільм "Земляни".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини