Від коронавірусу помер популярний український блогер

Про смерть Дмитра Стужука повідомила дружина Софія Стужук

Популярний український блогер Дмитро Стужук помер сьогодні від ускладнень коронавірусу. Про це на своїй сторінці в Instagram повідомила його дружина Софія Стужук.

Блогер напередодні опублікував у своєму Instagram пост, в якому розповів, що захворів коронавірусів під час поїздки до Туреччини, але про діагноз він дізнався тільки після того, як повернувся в Україну і здав тест на COVID -19. Лікарі наполягали на госпіталізації, але він вирішив лікуватися вдома.

Вчора дружина блогера Софія Стужук у себе в Instagram розповіла, що Дмирий Стужуку стало гірше, і він знаходиться в лікарні.

Відзначимо, подружжя вже 6 місяців не жило разом і весь цей час тривав процес розлучення. Проте, Софія Стужук разом з батьками учора поїхала в лікарню. Вона говорила, що дуже переживає за Дмитра і хоче, щоб у її дітей був батько.

Сьогодні Софія Стужук повідомила, що Дмитро помер. Вона розповіла, що у її чоловіка було слабке серце і коронавірус дав ускладнення. Після операції блогер знаходився в реанімації, він помер, не приходячи до тями.

Дмитру Стужуку було 34 роки.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Діми більше немає з нами. Його серце не витримало

Допіс, Поширення Sofia Stuzhuk (@sofia_stuzhuk)

Нагадаємо, сьогодні в Україні встановлено черговий антирекорд за кількістю нових випадків зараження коронавірусом - 5992 нових випадки за добу.