"Ви виховали мародерів": Зеленський емоційно звернувся до матерів російських солдат (ВІДЕО)

Російські військові вбивали свідомо та із задоволенням

Очільник України Володимир Зеленський виступив зі зверненням до матерів російських військових. Їх сини катували, мучили та розстрілювали мирних мешканців Київської області. Про це лідер країни сказав у своєму новому відеозверненні.

"Я хочу, щоб кожна мати кожного російського солдата побачила тіла вбитих людей у ​​Бучі, Ірпені, Гостомелі. Що вони зробили? Навіщо їх убили? Що зробив чоловік, який їхав вулицею велосипедом? Навіщо катували до смерті звичайних мирних людей у ​​звичайному мирному місті? Навіщо душили жінок після того, як виривали у них із вух сережки? Як можна було ґвалтувати жінок та вбивати їх на очах у дітей? Знущатися з їхніх тіл навіть після смерті? Навіщо тиснули танками тіла людей? Що зробило вашій Росії українське місто Буча? Як це все стало можливим?", - емоційно спитав президент України матерів Росії, які виростили катів.

Глава держави зазначив, що загарбники з Росії, які "позбавлені всього людського, вбивали свідомо та із задоволенням".

"Російські матері! Навіть якщо ви виховали мародерів, то як вони стали ще й катами? Ви не могли не знати, що всередині ваших дітей. Ви не могли не помітити, що вони позбавлені всього людського. Нема душі. Нема серця. Вони вбивали свідомо та із задоволенням", - підсумував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський запросив Меркель і Саркозі в Бучу. Очільник нашої країни Володимир Зеленський виступив зі зверненням до ексканцлера Німеччини й колишнього президента Франції Ангели Меркель й Ніколи Саркозі. Передав запрошення особисто побувати в Бучі, щоб побачили останки розстріляних мешканців України й наслідки політичних поступок РФ.