Велику партію товару відомого бренду вилучили у жителя Закарпатської області: подробиці

Співробітники БЕБ вилучили тютюнові вироби та транспортний засіб у правопорушника

У Закарпатській області викрили та припинили незаконне транспортування контрафактних тютюнових виробів. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію Бюро економічної безпеки.

“Правоохоронці викрили місцевого жителя, який на власному авто перевозив 4 000 пачок сигарет відомого бренду без марок акцизного податку України. Контрафактну продукцію він отримав цього ж дня в одному з поштових відділень Рахівського району”, - повідомили в БЕБ.

Провівши першочергові слідчі дії, співробітники БЕБ вилучили тютюнові вироби та транспортний засіб. Наразі до суду скеровано клопотання про накладення арешту на вилучене майно. Встановлюється повне коло осіб причетних до незаконної діяльності.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України триває.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що мешканець Києва через інтернет продавав неіснуючі товари для військових. Він ошукав щонайменше 23 людини.

У ході слідства встановили, що підозрюваний у соціальних мережах шукав оголошення дружин військовослужбовців, волонтерів, а також самих військових, які шукали, де придбати тепловізори, системи РЕБ, дрони, аптечки, турнікети та інше військове спорядження. Зловмисник запевняв, що займається волонтерською діяльністю та може допомогти придбати усі ці речі. Передоплату за товари він приймав на свою банківську картку.

Що зловмисник відправляв замість замовленого товару, читайте детальніше за посиланням.