Головна Новини Суспільство події Вбивство і розстріл автомобіля на трасі Київ-Харків виявилися спецоперацією поліції
commentss НОВИНИ Всі новини

Вбивство і розстріл автомобіля на трасі Київ-Харків виявилися спецоперацією поліції

Поліції вдалося затримати можливого виконавця вбивства

30 липня 2020, 17:31 comments1201
Поділіться публікацією:

Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України повідомив, що розстріл автомобіля на трасі Київ-Харків був спецоперацією. В час неї правоохоронці запобігли замовному вбивству українця.

Вбивство і розстріл автомобіля на трасі Київ-Харків виявилися спецоперацією поліції

Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на пресслужбу Департаменту стратегічних розслідувань.

За вбивство жителя Донецької області, який відомий у злочинному світі, кримінальний "авторитет" обіцяв 50 тисяч доларів.

У ході спецоперації поліція затримали виконавця "на гарячому" – під час передачі частини обіцяних коштів у сумі 25 тисяч доларів. Йому повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 14 п. 11, п. 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Організатора замовного вбивства співробітники Головного слідчого управління Нацполіції поки заочно підготували підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 14 п. 11, п. 12 год. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення його в міжнародний розшук.

Нагадаємо, за даними ЗМІ, розстріляним виявився відомий у злочинному світі Олександр Мазур. Нібито з 2015 року Мазур під керівництвом горлівського "кримінального авторитета" контролював фермерські господарства Полтавської, Кіровоградської, Чернігівської, Херсонської і Одеської областей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини