Головна Новини Суспільство події Варив самогон і знущався над учнями: під Черкасами батьки вимагають звільнити директора школи
commentss НОВИНИ Всі новини

Варив самогон і знущався над учнями: під Черкасами батьки вимагають звільнити директора школи

Обурені батьки мають намір забрати своїх дітей з навчального закладу

9 грудня 2020, 17:32
Поділіться публікацією:

Батьки школярів навчального закладу в селі Лип'янка Черкаської області вкрай обурені поведінкою директора. Вони влаштували справжній бунт проти голови школи, адже впевнені, що директор тримає в страху школярів вже більше десяти років.

Варив самогон і знущався над учнями: під Черкасами батьки вимагають звільнити директора школи

ФОТО: З відкритих джерел

За словами батьків учнів, керівник школи в Лип'янці варить самогон, а також пасе худобу на території навчального закладу. Цікаво, що рік тому директора вже звільняли, але йому вдалося відновитися на посаді через суд.

Батьки розповіли шокуючі факти про поведінку керівника навчального закладу. За їх словами, він нібито знущався над дітьми і жорстко карав "винуватців".

"Хлопчиків, коли порушать правила, — він брав ключі і бив по ширинці. Щоб учні правильно поводилися", — розповіла мешканка села Галина Вакуленко.

Більш того, жителі села запевняють, що директор Лип'янської школи варить самогон в стінах навчального закладу. Одна з учениць виявила самогонний апарат в актовому залі, після чого директор написав пояснювальну записку, в якій назвав самогоноваріння "виробничою необхідністю".

Сам керівник навчального закладу звинувачує батьків учнів в наклепі, а ті, в свою чергу, мають намір забрати документи дітей зі школи, якщо директор буде продовжувати очолювати навчальний заклад.

Раніше видання "Коментарі" писало про те, що в Одесі літній чоловік присів на лавку , після чого втратив свідомість. Перехожі викликали швидку допомогу, однак вона їхала дуже довго, — чоловік помер. Поліцейські на місце події також не прибули.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини