Вандали розгромили новий термінал Запорізького аеропорту

Новий термінал в аеропорту Запоріжжя відкрили трохи більше тижня тому

Хулігани почали громити новий термінал аеропорту в Запоріжжі. Його відкрили тільки 19 жовтня. Але за цей час вандали встигли заподіяти чимало шкоди, повідомляє портал Аvianews.

Всього кілька днів вистачило відвідувачам нового аеропорту, щоб зламати кілька дверних ручок, вивернути крани в туалетах, а також зіпсувати деяку техніку. Яку саме, в Запорізькій міській раді, яка і поскаржилася на вандалів, не уточнили.

Спочатку нова будівля приймала тільки пасажирів внутрішніх рейсів. Це були літаки до Києва. Але вже 21 жовтня сюди перевели й міжнародні рейси. Новий комплекс тепер обслуговує всіх пасажирів, які вилітають з аеропорту, або ж прилітають в Запоріжжя.

Будівлю зводили протягом двох років. На неї витратили понад мільярд гривень, які брали з міського бюджету, або ж позичали. Загальна площа нового аеровокзалу становить понад 12 тисяч квадратних метрів.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що через пандемію коронавірусу в Європі можуть закрити близько 200 аеропортів. Всього в європейських країнах їх 740.