Головна Новини Суспільство події Вандали розгромили новий термінал Запорізького аеропорту
commentss НОВИНИ Всі новини

Вандали розгромили новий термінал Запорізького аеропорту

Новий термінал в аеропорту Запоріжжя відкрили трохи більше тижня тому

28 жовтня 2020, 12:52 comments2796
Поділіться публікацією:

Хулігани почали громити новий термінал аеропорту в Запоріжжі. Його відкрили тільки 19 жовтня. Але за цей час вандали встигли заподіяти чимало шкоди, повідомляє портал Аvianews.

Вандали розгромили новий термінал Запорізького аеропорту

Новий термінал Запорізького аеропорту. Фото: 1news.zp.ua

Всього кілька днів вистачило відвідувачам нового аеропорту, щоб зламати кілька дверних ручок, вивернути крани в туалетах, а також зіпсувати деяку техніку. Яку саме, в Запорізькій міській раді, яка і поскаржилася на вандалів, не уточнили.

Спочатку нова будівля приймала тільки пасажирів внутрішніх рейсів. Це були літаки до Києва. Але вже 21 жовтня сюди перевели й міжнародні рейси. Новий комплекс тепер обслуговує всіх пасажирів, які вилітають з аеропорту, або ж прилітають в Запоріжжя.

Будівлю зводили протягом двох років. На неї витратили понад мільярд гривень, які брали з міського бюджету, або ж позичали. Загальна площа нового аеровокзалу становить понад 12 тисяч квадратних метрів.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що через пандемію коронавірусу в Європі можуть закрити близько 200 аеропортів. Всього в європейських країнах їх 740.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини