Головна Новини Суспільство події В урядовому кварталі столиці затримано чоловіка з гранатою
commentss НОВИНИ Всі новини

В урядовому кварталі столиці затримано чоловіка з гранатою

На даний момент затриманого доставлено до Печерського управління нацполіції для з’ясування обставин

1 вересня 2020, 22:01 comments1032
Поділіться публікацією:

В урядовому кварталі столиці було затримано чоловіка з гранатою. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Києва на сторінці у Facebook.

В урядовому кварталі столиці затримано чоловіка з гранатою

Джерело:sputnik.md

"Під час патрулювання вулиці Банкової працівники поліції полку особливого призначення помітили підозрілого чоловіка, а під час поверхневої перевірки у нього виявили предмет схожий на гранату. На місце події прибула слідчо-оперативна група Печерського управління поліції, фахівці вибухотехнічної служби та кінологи", — йдеться в повідомленні.

На даний момент, громадянина 1966 року народження, доставлено до Печерського управління нацполіції для з’ясування обставин. Вибуховий пристрій вилучено та направлено для проведення експертизи. Вирішується питання щодо правової кваліфікації даної події, інформацію щодо правопорушення внесено до єдиного реєстру обліку заяв та повідомлень.

Раніше портал "Комментарі" повідомляв про те, що поліція оприлюднила фото та імена підозрюваних у підпалі автомобіля програми "Схем". На своїй сторінці у Facebook їх опублікував Глава поліції Київщини Андрій Небитов.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини