Головна Новини Суспільство події В "Приваті" стався скандал: банк звинуватили у видачі фальшивих купюр
commentss НОВИНИ Всі новини

В "Приваті" стався скандал: банк звинуватили у видачі фальшивих купюр

Скандальний відгук на сайті Мінфіну написала дочка пенсіонерки, яка звинуватила співробітників банку в фальшивому переведенні в готівку рахунку на картці

6 серпня 2020, 21:29 comments1558
Поділіться публікацією:

Пенсіонерка зі Львова поскаржилася на те, що один з терміналів банку "Приват" видав їй фальшиві гроші в досить значному розмірі — 4 200 гривень. Про це повідомила дочка жінки Юлія в своєму відгуку на сайті Мінфіну .

В "Приваті" стався скандал: банк звинуватили у видачі фальшивих купюр

Так, дівчина написала, що її мати переводила у готівку гроші з картки банку в терміналі в ТЦ "Арсен" на пр-ті Чорновола, вся сума вийшла з написом на купюрах "сувенірні банкноти", однак через поганий зір поклала їх у гаманець і тільки ввечері виявила, що вони фальшиві.

"У термінал кошти кладуть працівники Приват банка — значить Приват банк займається шахрайством і підробкою грошей видаючи своїм клієнтам фальшиві гроші! Прошу розібратися в ситуації і повернути гроші! Заявка на гарячу лінію надана і в поліцію теж!", — уклала обурена дочка клієнтки банку.

Керівництво "Привату", в свою чергу, відреагувало на скаргу і підкреслили, що вкладення гривень в термінали проводиться з особливо ретельним контролем.

"Ми проводимо перевірку купюр, якими інкасуються наші банкомати, щоб виявити такі номінали і вони не можуть бути в подальшому використані клієнтом", — відзначають представники банку, запросивши контактні дані скаржниці, щоб провести детальну перевірку інциденту.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Україні почала працювати система електронних платежів в цілодобовому режимі .




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини