В Одесі на ринку "7-й кілометр" невідомі забрали у жінки понад мільйон гривень: подробиці

Припускається, що зловмисники зникли на автомобілі

На найбільшому в Україні гуртовий ринку, що неподалік Одеси – "7 кілометр", невстановлені особи пограбували жінку з Чернівців, яка приїхала сюди за товаром і забрали велику суму грошей – понад мільйон гривень.

Про це інформує УНІАН, посилаючись на інформацію, отриману від представників поліції Одещини. Пограбування 37-річної приїжджої сталось вранці, в поліцію про це повідомив один з працівників, які охороняють цей об’єкт.

За отриманою інформацією, кілька чоловіків напали на жінку, яка приїхала за товаром на вулиці Базовій. Вони випустили їй в обличчя сльозогінний газ, завдали ударів та забрали дві валізи з коштами. Там було понад 1 мільйон гривень готівкою.

Невідомі грабіжники щезли з території базару на авто, яке їх чекало. Поліція відразу розпочала операцію "Перехоплення". Пошуки злочинців продовжуються, порушене кримінальне провадження.


Що таке "Сьомий кілометр"?

Офіційна назва ринку "7-й кілометр" - ТОВ "Промтоварний ринок". Це найбільший гуртово-роздрібний ринок Європи. Розташований в Овідіопольському районі Одеської області, неподалік від Одеси, на 7-му км Овідіопольської дороги, звідки й з'явилася неофіційна назва.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомило про те, що в Одесі, в дитячій кімнаті ресторану, на трирічну дитину впали скляні двері.Сталось це в дитячій кімнаті відпочинкового закладу. Добре, що все закінчилось лише переляком, ніхто, на щастя, не загинув. Трирічний малюк, якого дорослі можливо вперше взяли з собою до ресторану, дуже злякався. Адже двері, які ледве його не покалічили, були скляні і важкі. Про цю прикру подію розказала мама малюка.