Український військовий трагічно загинув в Африці

Причина смерті офіцера не повідомляється

У Демократичній Республіці Конго в Африці трагічно загинув старший лейтенант Олександр Мулявка. Військовий був родом з України. Про це повідомляється на сторінці 11-ій окремої бригади армійської авіації сухопутних військ Збройних Сил України в Facebook.


Відомо, що офіцер загинув у понеділок, 18 січня. Інформацію про це повідомили 20 січня. За яких обставин сталася трагедія - не повідомляється. За інформацією джерела, Олександр Мулявка виконував службові обов'язки в складі 18 окремого вертолітного загону місії ООН по стабілізації в ДР Конго.



Командування та особовий склад 11 окремої бригади армійської авіації "Херсон" виразили свої глибокі співчуття рідним і близьким загиблого офіцера. Під цим постом, люди, які знали військового, також висловлюють свої співчуття і відзначають, що він був дуже молодий і попереду у нього було все життя.


Варто зазначити, що починаючи з 2012 року 18 окремий вертолітний загін місії ООН виконує завдання зі стабілізації ситуації в Демократичній Республіці Конго. Минулого року в Конго загинули двоє миротворців, які були родом з України. Одним з них був старший солдат, а другий старший лейтенант.


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв своїм читачам про те, що помер один з найвпливовіших продюсерів в історії поп-музики, якого довічно засудили за вбивство актриси. Відомо, що незадовго до своєї смерті він захворів коронавірусів. Також сайт повідомляв про смерть відомого американського актора, який зіграв у фільмі "Людина-павук".