Головна Новини Суспільство події Український військовий побив і підпалив товариша по службі заради грошей
commentss НОВИНИ Всі новини

Український військовий побив і підпалив товариша по службі заради грошей

Військовому загрожує до семи років в'язниці

1 грудня 2020, 12:45
Поділіться публікацією:

В одній з військових частин Збройних сил України на Донбасі сталася жахлива подія. 44-річний чоловік напав на свого товариша по службі й намагався його підпалити заради кількох тисяч гривень.

Український військовий побив і підпалив товариша по службі заради грошей

Український військовий підпал товариша по службі (фото з відкритих джерел)

Згідно з інформацією ДБР, правопорушником виявився військовослужбовець за контрактом — водій військової частини. Він побив свого колегу, намагався його задушити та підпалити, щоб забрати у нього 9,5 тисячі гривень. Військовий облив товариша по службі мастилом для бензопили й підпалив його за допомогою запальнички.

Зараз правопорушник затриманий, йому повідомили про підозру в:

— Порушенні статутних правил взаємовідносин між військовослужбовцями за відсутності між ними відносин підлеглості, що виявилося в завданні побоїв чи вчиненні іншого насильства (ст. 406 КК України);

— Напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу (ч. 1 ст. 187 КК України);

Відзначається, що потерпілого було доставлено в міську лікарню, у нього серйозні опіки правої ноги та діагностована черепно-мозкова травма.

За свої дії військовослужбовець, в разі доведення провини, може отримати від 3 до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, в Києві на території військової частини знайшли тіло військовослужбовця з вогнепальним пораненням в голову. Обставини події не відомі, слідство триває.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Житомирській області на орендованій квартирі були знайдені тіла трьох військовослужбовців-контрактників. Тілесних ушкоджень у них не було, поліція поки не може сказати, що точно сталося.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини