Українські військові ліквідували "кадирівців" з Росгвардії, трофеї – бойовий БТР та зброя: подробиці

Знищено трьох чеченських окупантів та захоплено трофеї: бойовий БТР «кадирівців" та їх зброю

Військовослужбовці ЗСУ під час бойових зіткнень знищили трьох чеченських окупантів з найбільшого військового з'єднання Росгвардії і захопили багато трофеїв: бойовий БТР "кадирівців" та їх зброю.

Про це інформують представники пресслужби 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади

"Судячи з документів, Закарпатській бригаді намагалися протистояти гвардійці 46-ї окремої бригади оперативного призначення нацгвардії Росії – найбільшого з’єднання військ Росгвардії, яке базується в Чечні. Це з’єднання було створене ще в 2000 році для боротьби з силами чеченського спротиву, котрі воювали з Кремлем, тому має тривалий досвід бойових дій. Однак він не допоміг при зустрічі зі штурмовиками 128 бригади Збройних Сил України", - зазначено в інформації бригади.

В запеклій бойовій сутичці ліквідовані три представники Росгвардії, які були бійцями 94-му полку бригади, місце дислокації -м.Гудермес, та в 96-му полку, місце дислокації - м.Урус-Мартан в Чеченській республіці.

Представники Закарпатської бригади вилучили в чеченських окупантів особисті жетони та наступні документи: шляховий лист водія БТР-80 та дані кермувальника, командира машини, тут ще були вказані витрати пального тощо. Ще трофеєм українських вояків став зошит зі списком особового складу: тут йшлося про 14 військових та одного офіцера. Були тут і відомості про бойову техніку підрозділу – чотири бронетранспортери "БТР-80" і три військові вантажівки "Урал 4320".

В повідомленні пресслужби Закарпатської бригади зазначається, що українські бійці взяли трофеї – неушкоджений БТР-80 та зброю – кулемети Калашникова, автомат Калашникова, снайперську гвинтівку Драгунова (СВД) з боєприпасами.

Нагадаємо, що сайт Коментарі інформував про те, що На Запоріжжі українські військові знищили десять одиниць ворожої техніки.