Українська "Барбі" померла за загадкових обставин

Поетеса Ольга Архангельська, яка стала українською "Барбі", померла у 32 роки

В Одесі за загадкових обставин померла українська "Барбі" та поетеса Ольга Архангельська. Жінці було 32 роки. Про смерть повідомила подруга загиблої Валерія Лук'янова.

Валерія написала загадковий допис в російській соцмережі "ВКонтакте" в пам'ять про свою подругу. В повідомленні зазначається, що Ольга ще кілька років тому знала, що помре. За словами подруги, загибла готувалася до цього та намагалася втекти від реальності.

"Дуже неоднозначна натура, поетеса. Передбачила свою смерть у своєму вірші... Вона була неймовірно гордою і чемною людиною. Вона була дуже доброю, дуже відкритою і щирою. І ця реальність була занадто суворою для неї. Вона намагалася втекти, і... втекла", - зазначила Лук'янова.


Варто зазначити, що переробляти свою зовнішність загибла почала ще десять років тому. Ольга вела активний спосіб життя та мала багато захоплень.

Як Валерія Лук'янова, так і Ольга Архангельська обрали собі образ "Барбі". Дівчата часто публікували спільні фото в соцмережах і мали багатьох шанувальників. Проте в останні роки Ольга Архангельська майже не з'являлася в соціальних мережах та не робила постів.

За своє життя Архангельська встигла випустити збірку віршів російською мовою "Пливу я в часі".

Нагадаємо, що на 56-му році життя перестало битися серце американського актора Марка Йорка, який найбільше запам'ятався глядачам по ролі Біллі Мерчанта в комедійному ситкомі "Офіс". Детальніше про цю людину можна прочитати в нашому матеріалі.

Також раніше співачка Оля Цибульська виклала у своєму Інстаграм відео, в якому розповіла про подробиці свого особистого життя. Про це читайте на сайті "Коментарі".