Головна Новини Суспільство події Українці можуть залишитися без пенсій через повінь
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці можуть залишитися без пенсій через повінь

Через зруйновані сильними потоками води дороги «Укрпошта» не може доставити в деякі населені пункти пенсії, листи та газети

24 червня 2020, 22:27 comments1567
Поділіться публікацією:

Жителі деяких районів Закарпатської, Івано-Франківської, Чернівецької та Львівської областей можуть отримати пенсії із затримкою через паводки у цих регіонах. Це ж стосується і листів та посилок.

Українці можуть залишитися без пенсій через повінь

Генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський на своїй сторінці в Facebook зазначив, що компанія намагається доставити все вчасно, але в той же час не збирається ризикувати життями своїх співробітників. Близько 90% пенсій вже доставлені у регіони, які постраждали від підтоплень. Але решта 10% залишаються під питанням, так як сильні потоки води розмили дороги і співробітники "Укрпошти" не можуть дістатися до населених пунктів.

Раніше "Коментарі" писали, що президент України Володимир Зеленський записав відеозвернення, в якому пообіцяв виділити фінансову допомогу, а також вирішити питання зруйнованого житла людям, які постраждали від повені в західних областях нашої країни.

Повідомляється, що обсяги затоплення перевершують масштаб 2008 року. Зокрема, затоплена районна лікарня міста Галич, де були евакуйовані, зокрема, хворі коронавірусом. Більш того, в постраждалих населених пунктах відсутні електроенергія водопостачання. Рятувальники на вертольоті відправили необхідні запаси води, хліба, продуктів харчування і медикаментів. Шмигаль зазначив, що в Івано-Франківську область зараз доставили майже три тонни гуманітарного вантажу.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Денис Шмигаль розповів про руйнування через повені в західних областях України та первинні суми фінансової допомоги. Через сильні дощі, за словами прем'єр-міністра, кілька приватних будинків просто зникли з лиця землі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини