Головна Новини Суспільство події У зоні ООС пропав український військовий - бойовики стверджують, що він опинився на території ОРДЛО
commentss НОВИНИ Всі новини

У зоні ООС пропав український військовий - бойовики стверджують, що він опинився на території ОРДЛО

На даний момент проводиться службове розслідування

21 грудня 2020, 17:15
Поділіться публікацією:

У зоні проведення Операції об'єднаних сил зник військовослужбовець Збройних сил України. За словами прес-служби ООС, військовий виявився на неконтрольованій українською владою території.

У зоні ООС пропав український військовий - бойовики стверджують, що він опинився на території ОРДЛО

За повідомленням військового відомства, відсутність військовослужбовця було помічено ще 17 грудня. Пошуки результатів не дали. В ході розшукових дій незабаром з'ясувалося, що він в полоні у бойовиків.

У повідомленні говориться, що сепаратисти намагаються використовувати цю інформацію в інформаційній війні проти України.

У зоні ООС пропав український військовий - бойовики стверджують, що він опинився на території ОРДЛО - фото 2

Раніше "Коментарі" писали про те, що серед українських вояків трапляються нечисті на руку, які бажають збагатитися на війні. Правоохоронці викрили ще одну групу українських військовослужбовців, які промишляли продажем зброї всередині країни. Так, згідно з інформацією Національної поліції, зловмисники займалися продажем смертоносних предметів із зони Операції Об'єднаних Сил. Самі збройові ділки проходили службу в Одеській і Донецькій областях.

Крім того, порталу стало відомо, що представники Військово-Повітряних Сил США презентували українцям музичну листівку до новорічно-різдвяних свят. Зворушливе відео опублікували на YouTube-каналі американського посольства в Україні. З вітальною промовою до українського населення звернулася підполковник Христина Мур Уррутія, керівник оркестру ВВС США в Європі. Згадавши історію "Щедрика", автором якого є відомий український композитор Микола Леонтович, вона підкреслила, що зараз ця пісня є однією з найулюбленіших в американців на Різдво.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини