У Житомирській області автобус із Польщі потрапив у смертельну ДТП (ФОТО)

У салоні автобуса перебувало 25 пасажирів

У Житомирській області сталася смертельна ДТП. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Житомирській області.

Інцидент стався на автодорозі Київ-Чоп на території Пулинського району. Повідомляється, що 30-річний водій автобуса, який прямував з Польщі до Маріуполя, скоїв зіткнення з автовозом під керуванням 40-річного жителя Запоріжжя.

Після зіткнення сталося загоряння автобуса, в якому перебувало 25 пасажирів. Усі вони — громадяни України. В результаті події загинув другий водій автобуса, який на момент ДТП відпочивав, ще 11 людей отримали поранення різного ступеня тяжкості. Їм знадобилася допомога медиків.

Співробітники правоохоронних органів встановлюють усі обставини інциденту.

Фото: ГУНП

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у Польщі п'яний українець керував міським автобусом. 46-річний чоловік був затриманий під час ранкової перевірки водіїв на тверезість. Зазначається, що цей громадянин протягом довгого часу працював у Польщі й раніше не потрапляв у подібні ситуації. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував, що у Польщі загинув українець. Його затримали поліцейські, коли він, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, заснув в автобусі. Правоохоронці доставили його у витверезник. У крові затриманого було виявлено 1,5 проміле алкоголю. На українця наділи ремені, проте через короткий час він почав синіти й помер. Зараз встановлюються усі обставини події. Детальніше читайте в нашій статті.