У Зайцевому після обстрілу горять будинки

За словами очевидців, горить мінімум десять будинків

Російські найманці на Донеччині обстріляли селище Зайцеве Донецької області. Під час обстрілу загорілося поле, потім вогонь перекинувся на житлові будинки. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

За даними очевидців, горить мінімум десять будинків. На даний момент до гасіння пожежі залучені працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій і військові Збройних сил України.

На запит "Радіо Свободи" у штабі Операції Об'єднаних сил повідомили, що зараз "розбираються в ситуації, і поки ніяких коментарів не буде".

Як раніше повідомляли "Коментарі", завтра, 27 липня, на Донбасі починається безстроковий режим тиші, який був узгоджений на останній онлайн-зустрічі Тристоронньої контактної групи. Як заявив начальник так званої "Народної міліції ДНР" Денис Синенко, "командування відомства отримало відповідний наказ".

"Згідно з досягнутими домовленостями 22 липня на переговорах контактної групи в Мінську, ми переходимо до повного і безстрокового припинення вогню. Всім військовослужбовцям Народної міліції з 00.01 годин 27 липня 2020 року заборонено використання будь-якого озброєння, включаючи стрілецьку зброю", - відзначив він у бесіді з журналістами.