У США койот напав на дитину і спробував її з'їсти (ВІДЕО)

На щастя, поруч виявився батько малечі, якому насилу вдалося прогнати розлючену та агресивну тварину.

Постраждала дівчинка отримала досить глибокі подряпини, і їй знадобилася допомога медиків.

Кричущий інцидент стався в п'ятницю вдень. Так, Аріель Еліяхуо, який проживає в Лос-Анджелесі (США), повернувся зі своєю дружиною та дворічною дочкою з магазину.

У той час, поки батьки заносили покупки до будинку, їхня дитина стояла біля будинку на галявині. Раптом на проїжджу частину вибіг койот, який помітив дівчинку і кинувся до неї. Розлючений звір вчепився в ногу дитини і спробував утягнути її. Маля почала несамовито кричати і плакати. На гучні звуки вибіг батько дівчинки, який, буквально, вирвав свою дочку з пащі койота.

Варто зазначити, що звір не боявся гучних криків і не поспішав тікати. Лише після того, як Аріель жбурнув у койота пластикову пляшку з водою, хижак поспішив утікти.

Постраждалій дівчинці знадобилася допомога медиків. Батьки дитини стурбовані тим, що койот розгулював серед білого дня по густо населеному району Лос-Анджелеса. Тепер місцеві жителі переживають за власних дітей і просять владу вжити заходів щодо вилову агресивної тварини. Про це повідомляє видання KTLA5.

Раніше "Коментарі" писали про те , що у США шкільний автобус злетів із пагорба: сильно постраждали діти. Повідомляється, що водій автобуса раптово втратив контроль над транспортним засобом та злетів із проїжджої частини.

Читайте також: Ілон Маск має намір чіпувати людей. Днями Ілон Маск приголомшив широку громадськість заявою про те, що його компанія Neuralink почне проводити випробування з чипування людей.