Головна Новини Суспільство події У Росії перекинувся автобус з українцями, є загиблі (ОНОВЛЕНО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії перекинувся автобус з українцями, є загиблі (ОНОВЛЕНО)

В результаті аварії загинули двоє людей, ще троє постраждали

13 січня 2021, 16:55
Поділіться публікацією:

На території Російської Федерації сталася аварія — там перекинувся автобус з українцями. В результаті ДТП загинули дві людини, ще троє постраждали, передає РБК.

У Росії перекинувся автобус з українцями, є загиблі (ОНОВЛЕНО)

ДТП з українцями в Росії - фото з відкритих джерел

Як повідомили в Міністерстві з надзвичайних ситуацій РФ в Ростовській області, вранці на трасі М4-Дон сталася аварія за участю пасажирського автобуса. За попередніми даними, водій не зміг впоратися з керуванням, внаслідок чого автобус знесло в кювет, і він перекинувся. Відомо, що на трасі, по якій рухався автобус, заледенінь не було.

Згідно з даними видання, всього в транспортному засобі, яке прямувало з Москви до окупованого Донецьк, знаходилося 18 людей, з яких 15 українців. Також відомо, що водій автобуса залишився живий, він є громадянином України.

За словами речника МЗС Олега Ніколенка, в Міністерстві закордонних справ України перевіряли інформацію про наявність в числі жертв і постраждалих українців. В результаті ДТП з пасажирським автобусом на території РФ загинули двоє громадян України. Ще двоє отримали травми і госпіталізовані в місцеву лікарню.

"Українське консульство поінформувало рідних загиблих і постраждалих українців. З іншими громадянами встановлено зв'язок. Прохань про надання консульської допомоги вони не висловлювали", — додав Ніколенко.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Харківській області співробітник одного з місцевих СТО викрав іномарку, щоб покататися. Однак його поїздка тривала недовго — через деякий час викрадач потрапив у ДТП.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини