У Рівному турок до смерті забив жінку: подробиці трагедії

За словами іноземця, вбивати кохану він не хотів

Рівненська міська судова установа обрала 48-річному іноземцю з Туреччини, який обвинувачується в умисному вбивстві жительки міста Рівне, запобіжний захід. Його відправили в СІЗО терміном на 60 діб без права застави. Про це інформує відділ комунікацій Рівненської обласної прокуратури.

За оприлюдненою інформацією, 2 листопада в одному із найманих помешкань міста його власниця знайшла мертвою 38-річну городянку. Поліціянти вияснили, що це помешкання покійна знімала для свого знайомого – іноземця з Туреччини, якому ще й допомагала в побутових клопотах і який пропав після трагедії.

Поліціянти оголосили його в державний розшук. Через кілька днів оперативники прослідкували маршрут пересування іноземця та вияснили, що він знову повернувся до міста. Його затримали в районі залізничного вокзалу 10 листопада.

Як пояснив обвинувачений, він не мав наміру вбити свою кохану жінку. Посварився з нею, бо ревнував і наніс їй тілесні ушкодження. Тепер він буде перебувати в колонії чималий термін покарання, від 7 до 15 років.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Рівненській області жінка встромила ніж в серце чоловіка.На Рівненщині в одному з населених пунктів знайдено мертвим 58-річного селянина. Він помер від ножового поранення. В цьому важкому злочині підозрюють його значно молодшу знайому, з якою він проживав. За оприлюдненим повідомленням, банальна сімейна сварка закінчилась бідою. 45-річна співмешканка вразила чоловіка ножем в груди. Причина смерті, як засвідчили лікарі – проникаюче ножове колото-різане враження грудної клітки з ушкодженням серця.