У Рівненській області депутат сільради задекларував акції Tesla та біткоїнів на $8 мільйонів

У депутата мільйони гривень готівкою та на рахунку у банку

Обранець Вирівської сільської громади, що на Рівненщині Володимир Пачесний в своїй декларації вказав 500 акцій корпорації Tesla та 124 біткоїни. Сьогодні їх номінальна вартість оцінюється у майже 8 мільйонів доларів. Про це інформує сайт НАЗК, оприлюднивши електронну декларацію рівненського сільського депутата.

До речі, все це житель області чесно вніс до електронних документів ще влітку. Вказавши, що має родину та є батьком двох донечок.

Жінка обранця Ірина Сергейчук є власницею особняку на 300 кв. м, двох земельних участків, має шубку з соболя та ще задекларувала три хутряних вироби з норки. Також на неї записано дві іномарки LEXUS 2010-го та 2013-го років випуску.

В самого обранця сільської громади з найціннішого - недешеві наручні годинники IWC, що вартує 560 тисяч гривень та PATEK PHILIPPE - 1,4 мільйона гривень.

Ще рівненчанин зібрав антикварну колекцію радянських виробів, її вартість 100 тисяч гривень.

Щодо готівки, то в господаря є 9,3 мільйона гривень та 77 тисяч зелених готівкою, Ще в банку на власних рахунках - 1,4 мільйона гривень та 13,4 тисячі доларів.

Як пишуть місцеві медіа, сільський депутат заробляє собі на хліб підприємництвом. Він здає в оренду водні транспортні засоби та здійснює іншу підприємницьку діяльність в сфері інформатизації.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що задекларував Володимир Зеленський. У ній президент вказав кілька об'єктів нерухомості, а саме квартири в Києві, окупованому Криму, а також за кордоном. У своїй декларації Володимир Зеленський показав столичну квартиру у 270 квадратних метрів вартістю понад 19 мільйонів гривень, квартиру у Британії.