Головна Новини Суспільство події У результаті вибуху в Бейруті загинув українець
commentss НОВИНИ Всі новини

У результаті вибуху в Бейруті загинув українець

Хлопець не вчасно вийшов з роботи і став жертвою вибуху

9 серпня 2020, 01:50
Поділіться публікацією:

Внаслідок вибуху в Бейруті 4 серпня, який забрав життя не менш 158 осіб, загинув українець. Про це повідомляє посол України в Лівані Ігор Осташ у Facebook.

У результаті вибуху в Бейруті загинув українець

Фото: Ігор Осташ, посол України в Лівані

Відомо, що жертвою вибуху в Лівані став 32-річний громадянин України Вільям Азар. Ігор Осташ написав, що чоловік планував одружитися і зовсім недавно відвідував посольство, щоб віддати свій голос на виборах в Україні. Азар був економістом і працював компанії KPMG. Якраз перед вибухом він вийшов з офісу і прямував додому.

Раніше "Коментарі" писали, що в столиці Лівану, де 4 серпня прогриміли два потужні вибухи, люди влаштували масштабний мітинг. Демонстранти звинувачують у фатальній події владу, яка дозволила зберігати аміачну селітру в межах Бейрута. Минулої ночі ліванці палили багаття, громили магазини та закидали силовиків біля парламенту камінням. Ті у відповідь відкрили сльозогінний газ. Відзначимо, що напередодні про свою відставку заявили депутат Марван Хамаде і посол Лівану в Йорданії Трейсі Чамун, який вважає, що країні потрібно нове керівництво. Згідно з останньою інформацією, у справі про смертельні вибухи в Бейруті вже 16 затриманих. Пошук жертв триває.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини