У Полтавській області продавали бензин та дизпаливо невідомого походження

Яке покарання загрожує чоловіку за організацію підпільної АЗС

У Полтавській області викрили підпільну АЗС. Організатор станції постане перед судом. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію Бюро економічної безпеки України.

Детективи завершили досудове розслідування за фактом незаконного придбання, зберігання та збуту незаконно виготовленого пального.

У ході розслідування детективи встановили 51-річного мешканця м. Кременчука, який налагодив продаж незаконно виготовлених пально-мастильних матеріалів. Чоловік закуповував пальне та зберігав його на облаштованій власноруч автозаправній станції. Правопорушник збував товар мешканцям Полтавської та сусідніх областей без спеціальних ліцензій та дозволів.

Під час санкціонованих обшуків та території міні-АЗС детективи вилучили 700 л дизельного пального та 1 250 л бензину А-95. Їх орієнтовна вартість становить 105 тис. грн.

“Наразі матеріали справи з обвинувальним актом скеровано до суду. Досудове розслідування кримінального провадження за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 204, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України здійснювали детективи ТУ БЕБ у Полтавській області”, - повідомили в Бюро.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що у Київській області судитимуть голову міжрайонної МСЕК — він допомагав військовозобов'язаним отримувати групи інвалідності для відтермінування призову до ЗСУ. Посадовця медичної комісії підозрюють у службовому підробленні та незаконному переправленні осіб через державний кордон України.

Детальніше про схему, яку організував правопорушник, читайте за посиланням.