Головна Новини Суспільство події У поїзді "Укрзалізниці" згоріло двоє чоловіків
commentss НОВИНИ Всі новини

У поїзді "Укрзалізниці" згоріло двоє чоловіків

У пасажирському вагоні живцем померло двоє чоловіків

26 грудня 2020, 13:25 comments1757
Поділіться публікацією:

Тіла двох чоловіків виявили на пожежі в пасажирському вагоні під Полтавою. Подробиці розповів Gazeta.ua прес-офіцер ГУ ДСНС в Полтавській області Віталій Шакаревській.

У поїзді "Укрзалізниці" згоріло двоє чоловіків

Трагедія сталася ввечері п'ятниці 25 грудня на території структурного підрозділу Центру механізації колійних робіт філії "Центру по ремонту та експлуатації колійних машин" АТ "Укрзалізниці" по вулиці Горького в селі Копили Полтавського району.

"О 20:56 до Служби порятунку" 101 "надійшло повідомлення про пожежу на території виробничого підприємства. Загорівся вагон, який стояв окремо", — розповів Шкаревський.

Пожежникам, які прибули на виклик, співробітники підприємства повідомили, що в вагоні може перебувати чотири людини.

Гасили пожежу понад три години: локалізували полум'я о 22:58, про ліквідацію повідомили в 00:27. Через сильне задимлення рятувальникам довелося працювати в апаратах захисту органів дихання. У вагоні вигоріло внутрішнє обладнання, облицювання стін та стелі.

"Під час ліквідації пожежі рятувальники виявили без ознак життя двох чоловік 1973 народження. Для з'ясування причин смерті тіла направили до Полтавської обласного бюро судово-медичної експертизи", — повідомив представник ДСНС.

За попередньою інформацією, вагон використовували як місце відпочинку для працівників ремонтної бригади. Причини пожежі з'ясовуються.

Як раніше повідомляли "Коментарі", сьогодні помер відомий радянський розвідник.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини