Головна Новини Суспільство події У Миколаївській області підлітки скоїли вбивство на стадіоні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Миколаївській області підлітки скоїли вбивство на стадіоні

До жорстокого побиття можуть бути причетні неповнолітні

19 жовтня 2020, 10:12 comments1335
Поділіться публікацією:

У Миколаївській області на стадіоні міста Новий Буг знайшли закривавлене тіло 32-річного чоловіка. Виявилося, що до жорстокого побиття можуть бути причетні неповнолітні, повідомили в місцевій поліції.

У Миколаївській області підлітки скоїли вбивство на стадіоні

Після слідчих дій на стадіоні копи затримали 16-ти і 17-річного хлопців, яких обґрунтовано підозрюють у вбивстві. Вони розповіли, що на стадіоні у них стався конфлікт з чоловіком. Зав'язалася бійка, в результаті якої вони завдали противнику травми, несумісні з життям. Справу кваліфікували за статтею "Умисне тяжке тілесне ушкодження": санкція передбачає до 10 років в'язниці.

Нагадаємо, у Львівській області, в селі Брюховичі, троє невідомих катували місцевого бізнесмена. В результаті отриманих каліцтв чоловік помер у себе вдома. Повідомляється, що бандити перелізли через паркан і напали на дружину 63-річного підприємця Мечислава Жеребецького. Вони побили, зв'язали жінку і кинули її без свідомості в альтанці, після чого проникли в будинок. Там вони також зв'язали та жорстоко катували бізнесмена всім, що потрапляло під руку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини