У Миколаєві сімейний лікар на площі заявила, що "коронавірусу немає": подробиці

Лікарка заявила, що ніякого коронавірусу на цей час не виявлено

В обласному центрі Миколаївської області під час мітингу, на який зібрались противники вакцинації, виступила місцева жителька, яка представилась на заході сімейним лікарем. Вона сказала, що має 8 років медичного стажу і не вірить ні в який ковід. Відеоролик з її виступом виклав в соціальних мережах Володимир Забара.

Городянка сказала, що її звуть Оксана Валеріївна Винник. Але в місті ніхто не знає такого сімейного лікаря.

За її словами, що ніякого коронавірусу на цей час не виявлено. На сайті українського міністерства та інших країн такої інформації немає. Тому людям малюють картинки.

Також ця нікому не відома лікарка розповіла, не потрібно робити ніяких ПЛР-тестів, а медиків, які визнають цю хворобу, потрібно ігнорувати.

Ще городянка сказала, що вона має медичну освіту, чому якась незрозуміла істота, це про тестування, буде встановлювати їй діагноз.

Важливо, що мітинг антивакцинаторів відбувся в Миколаєві 8 листопада. Прийшло небагато людей, приблизно 100 осіб. Вони не надягнули захисних масок.

Городяни говорили про те, що кожен має вирішити добровільно, чи робити йому щеплення. Тиснути на громадян нашої країни ніхто немає права.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Лондоні протести антиваксерів завершилися нападом на поліцію. В Лондоні відбулись протести противників вакцинації. Вони закінчились нападами і сутичками з поліціянтами. Восьмеро з поліцейських отримали поранення. Арештовано 12 антивакцинаторів. Захід, який називався святкування "Ночі Гая Фокса"зібрав в центрі столиці країни сотні антиваксерів. Вони були у масках. Під час протесту підпалили опудало керівника уряду Великої Британії Бориса Джонсона.