У Львові трирічна дитина засунула руку в електром’ясорубку

Трирічний хлопчина засунув руку в електром’ясорубку

Повідомлення про страшний інцидент рятувальники отримали від медиків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України.

Вони приїхали до лікарні святого Миколая та за допомогою акумуляторної болгарки розрізали металеву конструкцію м’ясорубки, щоб вивільнити затиснену ручку.

"Шановні батьки, будьте уважними! Слідкуйте за своєю малечею", – наголосили рятувальники.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

В Івано-Франківську отруїлася сімʼя: що сталося

Учора в Івано-Франківську родина отруїлася чадним газом. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України.

Серед постраждалих – двоє хлопчиків 2015 та 2018 років народження, дівчинка 2008 року народження та мати 1988 року народження. Жінка із дітьми госпіталізовані до лікарні.

Чадний газ — одна з найпоширеніших причин нещасних випадків в оселях, що опалюються пічками, камінами чи газовими котлами. Він непомітний, абсолютно невідчутний і здатен призвести до трагічних наслідків за лічені хвилини. Рятувальники рекомендують встановлювати детектор чадного газу в приміщенні, що може вберегти ваше життя.

Читайте також: У Дніпрі стався скандал у приватному ліцеї: що зробили учні та директор

У місцевих пабліках Дніпра розлетілося відео, на якому директор приватного ліцею сварить нецензурними словами вихованців, використовуючи російську мову.

У Департаменті гуманітарної політики Дніпровської міської ради висловили засудливу думку стосовно інциденту, зазначивши, що імовірно, очільниця закладу продемонструвала неприпустиму поведінку, використовуючи ненормовану лексику та грубість, спілкуючись російською мовою з учнями, що є недопустимим в українській школі.

Що зробили учні, на що директор так відреагувала – читайте за посиланням.