У Львові біля пам’ятника Бандери сталася масштабна пожежа: є підозра навмисних підпалів

У Львові під ранок згорів кінотеатр “Дзвін”

Сьогодні близько 06:00 ранку здійнялася пожежа в кінотеатрі "Дзвін", що біля памʼятника Бандери у Львові. Приміщення повністю вигоріло. За попередньою інформацією причина пожежі - підпал. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Львівської міської ради.

Площа займання склала близько 400 кв. м. У будівлі горів дах та саме приміщення. Постраждалих в пожежі немає. Натомість зазнали пошкоджень сусідні будівлі – бізнес та приватні помешкання.

Зараз на місці працюють рятувальники та правоохоронні органи.

Крім того, вночі у Львові зафіксували щонайменше вісім місць можливих підпалів.

Також три загоряння сталися у Галицькому районі: контейнерний майданчик на вул. Низький Замок, електрощитова на вул. Театральній та фасадні декорації на вул. Староєврейській.

Також було два загоряння на контейнерних майданчиках на вул. Квітки-Основ'яненка і одне на вул. Бортнянського у Залізничному районі та ще одне на вул. Яцкова у Шевченківському районі.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Львівському коледжі вибухнув вогнегасник: є постраждалі

Учора у Львівському професійному коледжі моделювання і ресторанної справи у Львові, стався вибух. Є постраждалі серед учнів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію місцевих ЗМІ.

На місці інциденту працювали медики швидкої допомоги. За даними Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги, чотирьох постраждалих доправили до лікарні, де їх обстежують. Зазначається, що постраждали четверо 15-річних дівчат. Усі пацієнтки – у стані середньої важкості. Наразі медики їм надають необхідну допомогу. Діагноз, який їм поставили – "отруєння невідомою речовиною".