У Львівському коледжі вибухнув вогнегасник: є постраждалі

Госпіталізували 15-річних студенток коледжу

Сьогодні у Львівському професійному коледжі моделювання і ресторанної справи у Львові, стався вибух. Є постраждалі серед учнів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію місцевих ЗМІ.

На місці інциденту працювали медики швидкої допомоги. За даними Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги, чотирьох постраждалих доправили до лікарні, де їх обстежують.

Зазначається, що постраждали четверо 15-річних дівчат. Усі пацієнтки – у стані середньої важкості. Наразі медики їм надають необхідну допомогу. Діагноз, який їм поставили – "отруєння невідомою речовиною".

У ДСНС Львівщини повідомили, що рятувальники не залучалися. Наразі адміністрація навчального закладу не повідомила подробиць інциденту, на телефонні дзвінки там не відповідають.

Подія трапилася, коли учні перебували в укритті під час повітряної тривоги. За попередніми даними, під час пустощів відбулося падіння та розгерметизація вогнегасника, він вибухнув.

Згодом ситуацію прокоментував керівник відділу професійної освіти Львівської міськради Богдан Іванусь. "Вогнегасник пусковою частиною впав донизу, що спричинило випуск вуглекислого газу. Через концентрацію випарів дівчата, які перебували найближче до вогнегасника, вчаділи. За яких обставин вогнегасник опинився на землі, поки що невідомо", – розповів він.

Читайте також: В Одесі раптово помер 19-річний курсант

19-річний курсант Одеського державного університету внутрішніх справ Артур Дідур раптово помер під час гри у волейбол. Про смерть курсанта повідомили в університеті, зазначивши, що трагедія сталася 8 вересня. "З глибоким сумом і скорботою сповіщаємо, що 8 вересня передчасно зупинилося серце курсанта 2-го курсу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Національної поліції України ОДУВС рядового поліції Артура Дідура.