Головна Новини Суспільство події У Києві спіймали Гітлера
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві спіймали Гітлера

Терористична організація на чолі з Гітлером пропагувала нацистські ідеї

6 січня 2021, 19:00
Поділіться публікацією:

В Києві затримали членів неонацистської терористичної групи разом з ватажком. Про це повідомили на офіційному сайті Служби безпеки України.

У Києві спіймали Гітлера

СБУ затримали Гітлера та його терористичну організацію. Фото: lenta.ru

Члени злочинної організації — послідовники австралійського терориста Брентона Тарранта, який вбив близько 50 мусульман.

Під час розслідування правоохоронці встановили, що лідера терористичного угрупування звати "Гітлер". Саме він координував роботу групи та розповсюджував нацистські заклики в інтернеті.

Зокрема "Гітлер" поширював "Маніфест" Брентона Тарранта, який закликав до насилля. Текст був перекладений на українську та російську мови.

Факти та докази, знайдені під час слідчих дій вказують на причетність чоловіка до злочинної діяльності.

Правоохоронцями було вилучено листівки "маніфесту" та техніку, з якої зловмисники поширювали терористичні матеріали, а також неонацистську символіку.

Наразі вирішується подальша доля злочинців. Ватажку терористів видано підозру у вчиненні злочину за статтею 27 (види співучасників) та 258-2 (публічні заклики до вчинення терористичного акту) Кримінального кодексу України.

Раніше сайт "Коментарі" повідомляв, що у Польщі двох українців звинувачують в зґвалтуванні дівчини на вечірці. На цей момент один з них арештований, а другий знаходиться під наглядом поліції. За словами постраждалої, знайомі щось підмішали в її келих, щоб потім скоїти цей злочин. Однак підтвердження цьому поки немає. Подробиці інциденту поліцейські не розголошують.

Також ми писали раніше, що відома модель Кім Кардаш'ян планує розлучитися зі своїм чоловіком Каньє Вестом. Зірка вже звернулася до свого адвоката, щоб підготувати позов до суду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини