Головна Новини Суспільство події У Києві підпалили будинок антикорупціонера Шабуніна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві підпалили будинок антикорупціонера Шабуніна

Батьки антикорупційного активіста встигли вибігти з будинку до того, як будівлю охопив вогонь

23 липня 2020, 08:41 comments4690
Поділіться публікацією:

У Києві підпалили будинок антикорупціонера Шабуніна

Фото: Центр протидії корупції

Сьогодні, 23 липня, в одному з приватних секторів у Києві загорівся будинок голови правління Центру протидії корупції. Ні сам Віталій Шабунін, ні його родина не постраждали. Про це повідомили на сторінці ЦПК у Facebook.

Усе сталося на вулиці Ентузіастів недалеко від метро "Славутич". Вогонь спалахнув посеред ночі. Віталія Шабуніна з дружиною і дітьми в цей момент вдома не було. У будівлі перебували тільки його батьки. Вони встигли вибігти до того, як з'явилася реальна загроза їхньому життю.

Як саме почалася пожежа — бачила сусідка Шабуніна. Вона стверджує, що почула вибух, а потім загорівся вхід у приміщення.

У Центрі протидії корупції впевнені, що будинок їхнього керівника підпалили навмисне. Але хто це зробив — поки що невідомо.

"Сьогодні підпалили будинок Віталія Шабуніна. Ці фотографії -  докази того, що нинішня влада зараз не може захистити громадських активістів", — підписали в ЦПК фото наслідків пожежі.

Впевнений в тому, що це був підпал, і сам Віталій Шабунін. Версію, що це міг бути вибух газу він категорично спростовує.

"Спеціально для аваківских експертів скажу — два тижні тому лічильник і всі з'єднання перевірила газова служба", — написав Шабунін у себе в Facebook.

Атаку на  будинок він пов'язує зі своєю антикорупційною діяльністю.

"Я як християнин благословляю і виконавців, і замовників всього цього. І дякую за мотивацію працювати ще більше", — додав активіст.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що під Офісом президента на знак протесту чоловік підпалив себе сам



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини